lørdag 9. februar 2013

Du är ny her, va?

Det er lørdag og det føles ut som om at jeg har vært våken i to døgn. Sannheten er vel at kroppen fortsatt vil stå opp klokken fire på natten, og jeg later som om at jeg sover videre i to timer til. Før klokken var passert 9 hadde jeg rukket å vaske veggene på kjøkkenet, kokt vann i stekepannen til kaffe og havregryn - samt vandret i snøstormen uten å huske veien til gymmet. At jeg fant fram og at det gikk raskere enn hjemturen min derfra i går kveld er et mysterium...
Men back to topic, dette er tross alt en treningsblogg. I dag har jeg fått sparret, og er strålende forbøyd med det jeg fikk gjort før det bulte ut en blå kul på leggen min. Vi hadde full thaisparring i dag, og til jentenes store glede fikk vi besøk av Elna og Linda fra Real Fighter Lund. Jeg og Madde har begge k1 matcher på fightskjemaet denne våren, så vi anpasset sparringen vår deretter. Madde har match om to uker, og det merker man. For hun er riktig vass nå. Hvor heldig er ikke jeg som har en av verdens beste fightere i min egen vektklasse som sparringspartner? Highfive.
Og når jeg er først i gang med å gi ros til andre (enn meg selv), så vil jeg fortelle om tjejgruppen som trener hver lørdag kl 09.00. I dag var jeg med og hjalp til på passet, og thaiboksingshjertet mitt ble helt varmt. Så mange flotte jenter i alle aldre, som virkelig var tilstede og ønsket å bli bedre. Alle tok til seg tilbakemeldingene de fikk og innsatsen var topp. Kult!
Ja.. Og forresten, så har jeg flyttet til Halmstad. Mer oppdatering på det senere. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

  1. Så gøy å få trene med en som har en slik meritt bak seg! Håper du får mye ut av treningen :)

    SvarSlett