fredag 22. mars 2013

Tren med én venn, eller ti!

God fredag alle sammen! 

Jeg har begynt dagen med 30 minutter core trening, etterfulgt av 60 minutter med thaiboxings teknikk og sparring. En super start på dagen. Ikke minst med tanke på at min gode venn og treningspartner in crime, Giang Hoang er kommet på et helgebesøk. 

Om en time bærer det avgårde på boksesparring hvor min kjære NBF-Caroline kommer til å være med. Gøy med besøk, og ingenting er vel bedre enn å sette igang helgen med en treningsøkt med gode venner? Det er helt klart enklere å komme seg avgårde på trening når man har noen å trene sammen med. Hvorfor ikke kombinere den dårlige samvittigheten for kaffen du ikke rakk å ta med bestevenninnen, med den dårlige unnskyldningen med at du ikke synes det er morsomt å trene - ta med venninnen din på trening! To fluer i en smekk. 

Hvordan starter du din helg?

4 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en herlig start på helgen!

  Startet helgen min perfekt med 1.45min moderat klassisk langkjøring på ski og 70min restøkt (rask gange/jogg) nå i ettermiddag. Begge deler i et helt nyydelig påskevær. Magisk! Nå venter kyllingfajitas og avslapning på sofaen :)

  Ønsker deg en super helg! Kos deg og nyt tiden med Giang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes perfekt ut! :) Nyt påsken for det den er verdt, spis gjerne en ekstra kvikklunsj for meg.

   Jeg skal kose meg med hyggelig treningsbesøk denne helgen! :-)

   Slett
 2. Min helg (og påskeferie<3) starta med en knall bokseøkt i ettermiddag! Nå er favorittpysjen på og jeg skal fråtse i hjemmelaga sashimi :'3

  SvarSlett
  Svar
  1. Highfive for fredagsboksing ;) sashimi høres himmelsk ut. Kanskje det blir lørdagskos for meg i morgen :) mmmh takk for tipset.

   Slett