mandag 8. april 2013

Elefantføtter og rehab

The ugly truth.. "Elefantføtter" er i mitt tilfelle ikke en overdriven beskrivelse.

God mandag alle sammen! Håper dere var litt raskere opp av sengen enn meg når vekkeklokken ringte i dag. Jeg brukte fem minutter på å rulle meg ut av madrassen, for å så krabbe bort til nærmeste bord for å sakte støtte meg opp på mine blå elefantben. Jeg er som vanlig hoven og blå på lår og legger etter match. Når man har så sarte legger som meg er det å blokke lowkicks nesten like vondt som å ta dem i selve låret. Det er så frustrende at akkurat jeg skal bli så utrolig hoven og blå, andre får kanskje et lite blåmerke og så er de good to go etter to-tre dager hvile fra spark på trening. Why me?

Jeg kom meg i hvertfall på morgentrening og tråkket i vei på sykkelen i 40 minutter, mens resten av gjengen startet mandagen med mitsintervaller. Å behandle skader etter match er like viktig som oppkjøringen til match. Så det er bare å akseptere at man må ligge med bena høyt når man kan, bruke kompresjonsstrømper og gjøre kjedeligheter som å tråkke på en sykkel eller gå seg en rolig tur for å få sirkulasjon i beinet.

Hadde egentlig tenkt til å skrive et lite referat fra helgen, men jeg må nesten vente til jeg har fordøyd alle inntrykkene selv. Venter også på å få tilsendt bilder fra match og innveiing. I mellomtiden ønsker jeg dere alle en god start på uken. :-) 

4 kommentarer:

 1. Ouch! Det ser vondt ut. Men det var verdt det, du vant!

  Gratulerer! :)

  Kommer det en video også? Ville vært kjempekult å se fighten.

  God bedring! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det hadde nok gjort "vondere" om jeg ikke hadde vunnet ;)

   Jeg håper virkelig at det kommer en video, for jeg vil se matchen min jeg også. Jeg legger den opp hvis jeg får tak i den.

   :-)

   Slett
 2. fy fader det så ikke godt ut :/ men du tåler det du...du er rå! så akuratt kampen din på face. er imponert, det var kjempe gøy å se:):) klem jeanette

  SvarSlett